1. JAA PÄIVITYS SOMESSA TAI KERRO KAVERILLE

Tykkäykset, jaot ja kommentit kannustavat kampanjaa, mutta lisäävät myös näkyvyyttä. Löydät Aulin Facebookista ja Instagramista. Aina kannattaa myös kertoa hyvästä ehdokkaasta kavereille myös kasvokkain. Jokainen positiivinen viesti ja maininta vie askeleen lähemmäksi kansanedustajuutta.

2. LIITY KAMPANJATIIMIIN

Kampanjatiimi jakaa flaikkuja, tekee somepäivityksiä ja sparraa ehdokasta. Tiimi on tärkeä osa kampanjaa, sillä kampanjatyötä tai vaalivoittoa ei voi tehdä vain yksin ehdokas. Aulin joukossa pääset myös tutustumaan politiikkaan avoimin mielin!

Kampanjatiimiin voit liittyä täyttämällä Liity kampanjatiimiin -lomakkeen tai ottamalla yhteyttä kampanjapäällikkö Virva Leväiseen (044 577 2000 tai [email protected]). Lomakkeen tietoja käytetään ainoastaan kampanjan yhteydessä.

3. LAHJOITA RAHAA KAMPANJAAN

Vaalit vaativat rahaa, sillä näkyvyys niin tien varressa kuin someseinällä maksaa. Fakta on se, että kansanedustajaksi päässeillä on usein takanaan kymmenien tuhansien eurojen vaalikampanjat. Olen siis jokaisesta eurosta kiitollinen, sillä minulla ei ole taustalla vuosikymmenten säästöjä. Tuki vie kohti uutta ja innokasta itäsuomalaista edunvalvontaa!

Lahjoitus kampanjalle voisi tarkoittaa esimerkiksi:
20 € = kampanjakarkkeja
50 € = lisää tavoitettuja ihmisiä somessa
100 € = iso pinkka vaaliesitteitä
500 € = näkyvyyttä lehdessä
1000 € = vaalimainoksia teiden ja katujen varsilla

Voit tukea Aulin kampanjaa lahjoittamalla haluamasi summan tukiyhdistykselle:
Auliimpi ry
FI60 5727 2120 0399 50, viite 4006

Vaalikeräys ajalla 2.10.2022 – 16.4.2023. Tukiyhdistys noudattaa voimassa olevaa vaalirahoituslainsäädäntöä. Kun lahjoitus on korkeintaan 1499 euroa, ei lahjoittajan nimeä julkaista. Tätä suurempien lahjoittajien nimet tulee julkaista vaalirahoituslain mukaisesti. Yhdeltä taholta voidaan ottaa lahjoituksia vastaan yhteensä enintään 6000 euroa.

4. OSTA KAMPANJATUOTE

Mittari_hunaja

Sauna. Metsä. Nuotiokahvit. Siinä kolme asiaa, jotka rentouttavat politiikan keskellä. Siksi on ilo tarjota kampanjatuottena käsintehty saunamittari, joka on valmistettu keskellä Suomen Savoa. Apilakuvio on itse ehdokkaan käsialaa: olihan Aulin lapsuuden toiveammatti taiteilija. 

Toisena kampanjatuotteena on vaalihunajaa Leppävirralta. Tämän hunajan kotitilalla Auli on aloittanut kesätyöt 11-vuotiaana mansikoita poimien. Lisäksi myynnissä on viimeiset kappaleet vuoden 2019 vaalituotetta eli Kupilkan kuksaa ruskean ja vihreän sävyissä.

Saunamittari ja kuksa ovat 40 e/kpl ja hunaja 10 e/kpl + mahdollinen postitus. Varaa omasi ottamalla yhteyttä kampanjapäällikkö Virva Leväiseen (044 577 2000 tai [email protected]) tai tulemalla paikan päälle Aulin tilaisuuksiin. Myyntitulon kerää vaalirahoituksestani vastaava tukiyhdistys Auliimpi ry.

Maksutiedot kampanjatuotteille:
Auliimpi ry
FI60 5727 2120 0399 50, viite 4116

Scroll to Top